Om Pepab

Pepab Produktionspartner AB är ett plåtbearbetningsföretag som bildades 1989 av Eje Näslund. Under 2008 förvärvades bolaget av Stig-Olof Elmelind som sedan dess varit företagets verkställande direktör. Pepab Produktionspartner AB är beläget i Söderhamn och sysselsätter ett 40-tal personer. Vi på Pepab Produktionspartner AB önskar skapa förutsättningar för att kunden ska uppleva att tillverkning i Sverige ger god konkurrenskraft, vilket ska skapas genom vårt agerande och vår verksamhet.

Pepab Produktionspartner AB tillverkar produkter och komponenter i tunnplåt av hög kvalitet och precision i enlighet med våra kunders önskemål. Vi fungerar både som en ren legotillverkare men också som en partner med fullständigt produktionsansvar. Våra kompetenser rör sig från konstruktion till formning, svetsning och montering av plåtdetaljer och komponenter där våra medarbetare har stor kunskap, skicklighet och materialkännedom.  Med vår moderna maskinpark och vårt goda samarbete med företag inom ytbehandling, skärande bearbetning och andra tjänster blir vi en attraktiv och pålitlig produktionspartner.

Pepab Produktionspartner AB samarbetar med såväl stora som små kundföretag/produktägare och vår målsättning är att vara bäst i Sverige på att tillverka återkommande artiklar i seriestorlekar från 10 till 200 enheter. Vår maskinpark är även väl anpassad för betydligt större serier, då vi har automatiserad produktion inom laserskärning, stansning, kantpressning och svetsning. Vi arbetar med många kunders olika behov och är vana vid snabba omställningar i produktionen samt har stora möjligheter att anpassa vår kapacitet.

Pepab Produktionspartner AB levererar helt enkelt det kunderna vill ha.

Öppettider

Kontor
Måndag-Fredag: 07.00-16.00

Svetsverkstad
Måndag-Fredag: 07.00-16.00

Maskinverkstad
Måndag-Torsdag: 06.00-23.30
Fredag: 06.00-14.00

Inkommande/Avgående gods enligt överenskommelse.

Organisationsnummer
556341-2278