Plåtbearbetning

Pepab Produktionspartner AB har lång erfarenhet av att tillverka färdiga produkter och komponenter i tunnplåt av hög kvalitet och precision i enlighet med kundernas önskemål. Vi samarbetar med såväl stora som små kundföretag/produktägare och vår målsättning är att vara bäst i Sverige på att tillverka återkommande artiklar i seriestorlekar från 10 till 200 enheter. Vår maskinpark är även väl anpassad för betydligt större serier, då vi har automatiserad produktion inom laserskärning, stansning, kantpressning och svetsning. Specifikation över våra maskiner kan du läsa i vår maskinlista.

Pepab Produktionspartner AB har ett flertal kundansvariga som ansvarar för kommunikationen med våra kunder. Vi hjälper kunderna att vidareutveckla sina konstruktioner och ritningar till effektiv produktionsteknik, vilket bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft. Pepab har hög kapacitet inom laserskärning, stansning och bockning som kompletteras med en svetsverkstad för medelstora projekt upp till fyra ton. Tillsammans med vår monteringsavdelning och våra välutvecklade samarbeten med företag inom ytbehandling och skärande bearbetning kan vi erbjuda kunden kompletta lösningar.

Pepab Produktionspartner AB kan alltså fungera både som en ren legotillverkare som bistår med vissa delar i produktionsledet, men också som en komplett produktionspartner som ansvarar för hela eller delar av kundens produktion. Hos oss kan du administrera hela din produktion genom enbart en kontakt och låta oss sköta hanteringen av produktionen medan du själv kan fokusera på att sälja din produkt.