7476 Laserskärning 700

Laserskärning

Vi har en helautomatiserad anläggning för laserskärning med integrerat plåtlager. Våra lasermaskiner har skärbord som klarar dimensioner upp till 3000x1500 mm och skär tjocklekar upp till 20mm beroende på material. Vi kan skära i de flesta materialen inom svart, rostfritt, aluminium, koppar och mässing. Vi har stor kapacitet inom laserskärning och diskuterar gärna vilken produktionslösning som kan passa din produkt. Vill du veta mer om laserskärning hos oss kan du skicka en förfrågan eller kontakta någon av våra kundansvariga direkt. 

Snabbspår

Ibland visar det sig att en plåtbit inte passar när den ska monteras eller att ett plötsligt behov uppstår i ett projekt. För att möta behovet erbjuder vi ett snabbspår där vi levererar laserskuren plåt inom 24 timmar.

En av våra maskiner står redo att skära fram laserskuret material inom 24 timmar med leverans från oss senast dagen efter beställning. Vi adderar en kostnad per artikel och material för att täcka upp för den extra hantering som detta genererar.

Förutsättningar för att vi ska kunna erbjuda denna tjänst är att:

  • Kunden skickar en dxf/dwg eller stp tillsammans med pdf-ritning.
  • Material finns hemma hos oss i lager.
  • Fraktsätt är bestämt vid beställning.  

Är du intresserad av att få en detalj laserskuren och skickat till dig inom 24 timmar?
Ring och lägg din beställning så får du återkoppling direkt om vi kan hjälpa dig eller inte. Kontaktuppgifter till våra kundansvariga.