prebad

Prebad

För Prebad är Pepab en oumbärlig helhetsleverantör

Prebad i Gävle säljer egenkonstruerade våtrumskasetter till några av Sveriges största VVS-företag. Prebad har ett mångårigt samarbete med Pepab som tillverkar, monterar och levererar några av Prebads produkter. När Prebad gör en beställning ansvarar Pepab för hela kedjan, från materialbearbetning till kundleverans.

"De är också mycket anpassningsbara och ställer alltid upp, även när våra kunder kommer med beställningar med kort varsel"

Vårt samarbete med Pepab sträcker sig minst femton år tillbaks i tiden. Sedan 2014 ansvarar Pepab för hela tillverkningskedjan av våra populära våtrumskasetter. Vi har valt att fokusera på produktutveckling och affärsutveckling snarare än tillverkning. I det sammanhanget fyller Pepab förstås en nyckelroll eftersom de bidrar till att vi kan fokusera på annat än tillverkningsfrågor, säger Niclas Henriksson, marknads- och försäljningschef på Prebad. Han uppskattar Pepabs höga tillgänglighet, den nära dialogen och den höga kompetensen vad gäller plåtbearbetning, monterings- och logistiklösningar.
– I samband med att Pepab fick helhetsansvaret för tillverkningen av våra våtrumskassetter visade de att de var villiga att ta till sig den nya kompetens som krävdes för att kunna hantera tillverkningsprocessen från ax till limpa och anpassa våtrumskassetterna utifrån varje enskild kunds behov. De är också mycket anpassningsbara och ställer alltid upp, även när våra kunder kommer med beställningar med kort varsel, säger Niclas Henriksson.