jeven

Jevens ventilationslösningar

Pepab tillverkar rostfria komponenter till Jevens ventilationslösningar

Jeven som är en ledande aktör inom storköksventilation, monterar och tillverkar alla sina ventilationslösningar på företagets anläggning i Söderhamn. Här tillverkas ventilationslösningar till restauranger och storkök i de nordiska länderna samt stora delar av Europa.

Vi är marknadsledande i Norden och utvecklar marknadens bästa och mest innovativa ventilationslösningar för professionella kök. Vi inledde vår tillverkning av storkökskåpor redan 1942 och är kända för våra kraftfulla rostfria kåpor av hög kvalitet. Våra kunder är konsultföretag och byggentreprenörer, som i sin tur förmedlar kåporna till installationsföretag, säger Jevens vd Jan Blom. Sedan många år tillbaks laserskär och bockar Pepab flera av de rostfria detaljerna som ingår i Jevens storkökskåpor, detaljerna har stora krav på hög ytfinish. Jeven har valt att fokusera på produktutveckling och montering och många komponenter till företagets ventilationslösningar tillverkas hos externa leverantörer. Jevens produkter och lösningar finns bland annat hos Sibyllakedjan, hamburgerkedjan Max och i Stockholms stadshus.
–Pepab är bra på att tillverka komponenter av en genomgående hög kvalitet. Pepab deltar även i delar av produktutvecklingsarbetet genom att bistå med värdefull konstruktionskompetens.
–Pepab är en pålitlig produktionspartner som hjälper oss att kunna fokusera på att utveckla våra konkurrensfördelar, som utöver en hög kvalitet är korta leveranstider och en lång erfarenhet. Pepab är en bra samarbetspartner för oss, säger Jan Blom.